Monday, May 9, 2011

Terima Kasih Tukang Cuci!!

jeng jeng jeng!! tadaaaaaa!! cantik tak? cantik tak blog baru aku? hehehe kalau nak di bandingkan dengan yang lama yang kusam, hitam,berkarat,keparat, semua ada tuh lah. sekarang dah cantik, berkilat,wangi seperti di cuci dengan menggunakan pencuci Daia dan vanish atau serbuk pencuci Boom!baru lah aku ada semangat sikit nak update blog ni selalu. orang pun xdelah naik jemu tengok blog aku ni nanti.. ehheh tujuan utama post ini adalah untuk berterima kasih kepada Tukang CuCi saye!!! tadaaaaaaaa.....ini dia...

APEX JIMJAMES!!!
tepuk tgn..tepuk tangan!! hensem dan bergaya kan beliau? hehehe Dia lah yang mewangikan blog ni.. serta mengilatkan, menggilapkan blog aku.. tenkiyu tenkiyu.. aku suke ngn apa yg ko buat kat blog aku. (sambil lompat2 atas katil)..

Mungkin ramai yang tertanya2.( ramai ke) hahaha mcm mana rupa blog saya yg sebelum ni. yg busuk karat keparat tuh.. ni haaa.. tadaa.. (nada xikhlas)

p/s:sorry gambar xclear..
tapi sekarang..lihat!! betapa wanginye blog ini kelihatan selepas dia di mandikan oleh tukang cuci saya yang hensem. hehe takat di sini sajalah pujianku terhadap tukang cuci.. Tata titi tutu toto!

Okay, ini sahaja untuk post ini. nanti kalau aku rasa rajin nak menulis, aku update lah lg okay.. thanks sbb singgah tau.. i love you.. muah muah muah..

No comments:

Post a Comment